Ćirilica
 
     

Browninfo 2014
Početna
Fakultet
Studij
Vodič za studente
Licence
Projekti
IZDAVAČKA DJELATNOST
Okrugli stolovi i skupovi
Međunarodna saradnja
Linkovi
Datoteke
Fotogalerija
Pitanja i primjedbe

Univerzitet u Banjoj Luci

 
Početna stranica
Konkurs za idejno arhitektonsko-urbanističko rješenje uređenja kompleksa Hercegovačke Gračanice
14.11.2014. Srpska pravoslavna eparhija Zahumsko-Hercegovačka i primorska raspisuje jednostepeni konkurs za idejno arhitektonsko-urbanističko rješenje uređenja šire zone kompleksa Hercegovačke Gračanice na Crkvini u Trebinju – Republika Srpska. Svrha i cilj konkursa jeste izrada Idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja uređenja šire...

Pomoć studentima oštećenim u poplavama tokom 2014. godine
05.11.2014. Poštovane kolege, Ukoliko ste vi i vaša porodica pretrpjeli štete u poplavama i klizištima tokom ove godine (u maju, avgustu i septembru) molimo vas da popunite upitnik na linku ispod. Takođe vas molimo da se postarate da i drugi...

O B A V J E Š T E NJ E
09.10.2014. Obavještavaju se studenti o izmjenama rasporeda održavanja ispita.

Međunarodna saradnja

Pod naslovom OGLASNA PLOČA/VIJESTI/međunarodna saradnja možete pronaći informacije o aktuelnim međunarodnim stipendijama, konkursima, studijama, radionicama i drugim akademskim aktivnostima za studente, nastavnike i saradnike.

ASOCIJACIJA ARHITEKTONSKIH FAKULTETA BALKANSKOG REGIONA

U okviru aktivnosti fakulteta na polju međunarodne saradnje, osnovana je Asocijacija arhitektonskih fakulteta balkanskog regiona. Kliknite ovdje da saznate više, ili odaberite odgovarajući link na pomoćnom meniju desno.

CENTRAL EUROPEAN EXCANGEE PROGRAM FOR UNIVERSITY STUDIES (CEEPUS)

Arhitektonsko-građevinski fakultet u Banjaluci se uspješno priključio jednoj od mreža za razmjenu nastavnika i studenata u okviru CEEPUS programa. Studenti imaju priliku da provedu semestar na jednom od sedam centralno evropskih univerziteta. Program funkcioniše po principu ekvivalencije bodova (ECTS) i ostvareni bodovi tokom razmjene se u potpunosti prenose u registar bodova AGF. Kliknie ovdje da saznate više!

 
 • Asocijacija arhitektonskih fakulteta balkanskog regiona
 • CEEPUS program
 • Studijsko putovanje u Češku Republiku
 •  
   
   
  pokreće BTGcms