Ćirilica
 
     

Browninfo 2014
Početna
Fakultet
Studij
Vodič za studente
Licence
Projekti
IZDAVAČKA DJELATNOST
Okrugli stolovi i skupovi
Međunarodna saradnja
Linkovi
Datoteke
Fotogalerija
Pitanja i primjedbe

Univerzitet u Banjoj Luci

 
Početna stranica
O B A V J E Š T E NJ E
01.10.2014. Obavještavaju se studenti IV godine Studijskog programa Geodezija, da će se proces anketiranja i definisanja izbornih predmeta, obaviti u ponedeljak, 06.10.2014.godine, u 9 časova, u prostorijama fakulteta u kampusu Univerziteta. Studenti treba da se jave u kabinet br.6, ass.Slavku Vasiljeviću. opširnije

RANG LISTA KANDIDATA MASTER STUDIJA NA STUDIJSKOM PROGRAMU GEODEZIJA
01.10.2014. RANG LISTA KANDIDATA MASTER STUDIJA NA STUDIJSKOM PROGRAMU GEODEZIJA opširnije

RANG LISTA KANDIDATA - drugi upisni rok
05.09.2014. I N F O R M A C I J A     SVI KANDIDATI KOJI SU POLOŽILI KVALIFIKACIIONI ISPIT  NAKNADNO ĆE BITI OBAVIJESTENI O MOGUĆNOSTIMA UPISA NA STUDIJSKI PROGRAM.   ·     STUDIJSKI PROGRAM ARHITEKTRA ZAKLJUČNO SA BROJEM 14. ·     STUDIJSKI PROGRAM GRAĐEVINARSTVO...

Međunarodna saradnja

Pod naslovom OGLASNA PLOČA/VIJESTI/međunarodna saradnja možete pronaći informacije o aktuelnim međunarodnim stipendijama, konkursima, studijama, radionicama i drugim akademskim aktivnostima za studente, nastavnike i saradnike.

ASOCIJACIJA ARHITEKTONSKIH FAKULTETA BALKANSKOG REGIONA

U okviru aktivnosti fakulteta na polju međunarodne saradnje, osnovana je Asocijacija arhitektonskih fakulteta balkanskog regiona. Kliknite ovdje da saznate više, ili odaberite odgovarajući link na pomoćnom meniju desno.

CENTRAL EUROPEAN EXCANGEE PROGRAM FOR UNIVERSITY STUDIES (CEEPUS)

Arhitektonsko-građevinski fakultet u Banjaluci se uspješno priključio jednoj od mreža za razmjenu nastavnika i studenata u okviru CEEPUS programa. Studenti imaju priliku da provedu semestar na jednom od sedam centralno evropskih univerziteta. Program funkcioniše po principu ekvivalencije bodova (ECTS) i ostvareni bodovi tokom razmjene se u potpunosti prenose u registar bodova AGF. Kliknie ovdje da saznate više!

 
 • Asocijacija arhitektonskih fakulteta balkanskog regiona
 • CEEPUS program
 • Studijsko putovanje u Češku Republiku
 •  
   
   
  pokreće BTGcms