Ćirilica
 
     

Browninfo 2014
Početna
Fakultet
Studij
Vodič za studente
Licence
Projekti
IZDAVAČKA DJELATNOST
Okrugli stolovi i skupovi
Međunarodna saradnja
Linkovi
Datoteke
Fotogalerija
Pitanja i primjedbe

Univerzitet u Banjoj Luci

 
Početna stranica
O B A V J E Š T E NJ E
09.10.2014. Obavještavaju se studenti o izmjenama rasporeda održavanja ispita.

ISPIT_engleski jezik_SP GRADJEVINARSTVO
07.10.2014. Ispit iz predmeta Engleski jezik na SP Građevinarstvo ce se odrzati predviđenom terminu u kabinetu predavača na Mašinskom fakultetu. opširnije

Prezentacija Programa stipendija njemačke privrede i DAAD stipendija
06.10.2014.  Pozivaju se zainteresovani studenti Univerziteta u Banjoj Luci da prisustvuju prezentaciji Programa stipendija njemačke privrede za zemlje jugozapadnog Balkana (http://www.stipendienprogramm.org/) i programa stipendija Njemačke službe za akadamsku razmjenu - DAAD (www.daad.de/en/).  Prezentaciju će držati Nenad Radović, lokalni...

Međunarodna saradnja

Pod naslovom OGLASNA PLOČA/VIJESTI/međunarodna saradnja možete pronaći informacije o aktuelnim međunarodnim stipendijama, konkursima, studijama, radionicama i drugim akademskim aktivnostima za studente, nastavnike i saradnike.

ASOCIJACIJA ARHITEKTONSKIH FAKULTETA BALKANSKOG REGIONA

U okviru aktivnosti fakulteta na polju međunarodne saradnje, osnovana je Asocijacija arhitektonskih fakulteta balkanskog regiona. Kliknite ovdje da saznate više, ili odaberite odgovarajući link na pomoćnom meniju desno.

CENTRAL EUROPEAN EXCANGEE PROGRAM FOR UNIVERSITY STUDIES (CEEPUS)

Arhitektonsko-građevinski fakultet u Banjaluci se uspješno priključio jednoj od mreža za razmjenu nastavnika i studenata u okviru CEEPUS programa. Studenti imaju priliku da provedu semestar na jednom od sedam centralno evropskih univerziteta. Program funkcioniše po principu ekvivalencije bodova (ECTS) i ostvareni bodovi tokom razmjene se u potpunosti prenose u registar bodova AGF. Kliknie ovdje da saznate više!

 
 • Asocijacija arhitektonskih fakulteta balkanskog regiona
 • CEEPUS program
 • Studijsko putovanje u Češku Republiku
 •  
   
   
  pokreće BTGcms